Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Nikolić: Niko ne bježi od suda javnosti i izbora

Poslanik Demokratske partije socijalista Andrija Nikolić poručio je danas da je Skupštini Crne Gore potreban je dijalog i konstruktivan pristup svih političkih aktera kako bi dolazili do zajedničkih rješenja

Poslanik Demokratske partije socijalista Andrija Nikolić poručio je danas da je Skupštini Crne Gore potreban je dijalog i konstruktivan pristup svih političkih aktera kako bi dolazili do zajedničkih rješenja.

“Cilj predloga nove parlamentarne većine je da se građani konačno rasterete političkog naboja. Niko ne bježi od suda javnosti i izbora. Trideset godina je DPS pobjeđivao na izborima. Biće izbora, niko se neće sakriti, građani će reći svoje kao što su kazali više puta od uvođenja višestranačja”, rekao je Nikolić danas u na sjednici Skupštine na kojoj se rasprvaljalo o Predlogu dopune Zakona o lokalnoj samoupravi, kojim je predviđeno da se izbori u Podgorici i još 13 opština održe 30. oktobra.

Prema njegovim riječima, iza ideje o objedinjavanju izbora u jednom danu stoje Evropska komisija, OEBS, ODIR, kao i posljednji izvještaj partnera iz Evropske unije.

“Skupštini je potreban dijalog i konstruktivan pristup svih političkih aktera kako bi dolazili do zajedničkih rješenja. Oni koji najavljuju da će ignorisati potrebu dijaloga i političkog dogovora direktno rade protiv evropskih obaveza Crne Gore”, zaključio je Nikolić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Bot
05.05.2022-18:47 18:47

Bogami Sveto Marović uteče, za Medenicom juniorom isto raspisana potjernica. Kako kog vadi iz fioke ova država, tako vaše članstvo preko grane. Ne lažite da DPS funkcioneri ne bježe od ruke pravde. Kada je istina da se prvo bavite kriminalom pa usput politikom.