Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Joković: Nijesmo bili na sastanku, Pavićević govori u svoje ime

Danijela Pavićević iz SNP-a sinoć je na sastanku kazala da ona predstavlja poslanike SNP-a. Sa druge strane, Joković u izjavi za Antenu M navodi da Socijalistička narodna partija nije prisustvovala sastanku

Socijalistička narodna partija nije prisustvovala sastanku dijela opozicije sa predstavnicima pokreta “Odupri se”, kazao je predsjednik partije Vladimir Joković.

Danijela Pavićević iz SNP-a sinoć je na sastanku kazala da ona predstavlja poslanike SNP-a. Sa druge strane, Joković u izjavi za Antenu M navodi da Socijalistička narodna partija nije prisustvovala sastanku.

“Mi nijesmo prisustvovali i ne možemo ocijeniti da li je sastanak doprinio neslaganju. Danijela Pavićević je prisustvovala u svoje ime, a ne u ime SNP-a. Ona je kao potpisnica sporazuma mogla samo govoriti u svoje ime, nikakvo ovlašćenje od vrha SNP-a nije imala”, kazao je Joković i ipak dodao da oni koji rade mimo sporazuma ne rade dobro u korist jedinstva opozicije.

Podsjetimo na jučerašnjem sastanku Danijela Pavićević iz SNP-a je kazala da govori u ime poslanika SNP-a i najavila da će poslanici SNP-a već na sljedećem sastanku, ako ga bude, ponuditi određene prijedloge.

“Želim da ovaj poziv bude potez u pravcu zaustavljanja rata u opoziciji.Nama treba plan za Crnu Goru, bilo kakvo prisvajanje bilo čega ne vodi dobru u ovom trenutku”, kazala je Pavićević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve