Subota, 18 Maja, 2024
Rubrika:

Muhović pisao Mugoši: Dozvolite mi da učestvujem na izborima, sve je po zakonu

''Odričem se novca za kampanju, proslijedite isti djeci u 'Bijeloj'''

Nosilac liste ” La casa de papel” Jasmin Muhović uputio je otvoreno pismo predsjedniku Državne izborne komisije (DIK) Nikoli Mugoši u kojem zahtijeva da im bude dozvoljeno učešće na predstojećim parlamentarnim izborima.

“Dozvolite mi da učestvujem na izborima, sve je po zakonu. Odričem se novca za kampanju, proslijedite isti djeci u “Bijeloj””, naveo je, između ostalog, u pismu Muhović.

Otvoreno pismo Muhovića upućeno Mugoši prenosimo integralno: 

“Danas sam Državnoj izbornoj komisiji predao traženu dopunu za prijavu liste a sve u skladu sa zakonu 43 st. 3. citiram: ” Izborna lista za izbor poslanika koja predstavlja manjinski narod ili manjinsku nacionalnu zajednicu sa učešćem u ukupnom stanovništvu Crne Gore do dva odsto prema rezultatima posljednjeg popisa može biti utvrdjena ako je svojim potpisom podrži najmanje 300 birača”

Od Državne izborne komisije, kao i od Vas gospodine Mugoša, tražim nepristrasno donošenu odluku i u skladu sa zakonom. Smatram da ste častan čovjek i nemojte dozvoliti da na Vas utiču pojedine političke partije ili pojedinci.

Na kraju, ukoliko je moguće i u skladu sa zakonom spreman sam da se odreknem kompletnog novca koji je namijenjen za kampanju, a bilo bi veoma korisno da isti proslijedite djeci u “Bijeloj”. Ako to nije moguće možete i da podijelite isti političkim partijama jer se brinem kako stoje finansijski

Šta god odlučili ja sam već pobjedu ostvario, a volio bih da je dokažem i na “terenu””.

Foto: La casa de papel

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve