Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Mugoša: Tužna realnost – najjednostavniji opis Izvještaja EK za Crnu Goru

Prema njegovim riječima, nekad je implementacija zakona usklađenih sa EU tekovinom bila realan i ozbiljan izazov, a sada se donose i loš zakoni, odnosno zakoni koji nisu u skladu sa preporukama EK i/ili Venecijanske komisije

Tužna realnost je najjednostavniji opis godišnjeg Izvještaja EK za Crnu Goru, naveo je na društvenoj mreži X potpredsjednik i poslanik Socijaldemokrata (SD) Boris Mugoša.

„Još tužnije od ovako lošeg Izvještaja je pokušaj nekih koji su upravljali procesima u Crnoj Gori da ga čitaju na način koji po ko zna koji put vrijeđa inteligenciju građana“, ističe Mugoša.

Prema njegovim riječima, nekad je implementacija zakona usklađenih sa EU tekovinom bila realan i ozbiljan izazov, a sada se donose i loš zakoni, odnosno zakoni koji nisu u skladu sa preporukama EK i/ili Venecijanske komisije.

„Zato više rada, iskrene volje i namjere da zaista budemo dio EU porodice. Politikanstvo je ogoljeno“, poručio je Mugoša.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
08.11.2023-18:43 18:43

Ovi iz vlasti kažu da je izvještaj prava dijagnoza stanja, nešto kao kad ljekar kaže bolesniku dobro je konačno smo otkrili uzrok vaših problema, a to je kancer.

Tara
08.11.2023-19:27 19:27

Svidja,,mi se Mugosa..direktan..i otvoren..