Nedjelja, 12 Maja, 2024
Rubrika:

Mugoša: Siguran sam da će poslanik ili poslanica SD-a adekvatno zastupati socijaldemokratsku ideju

''Za progresivnu evropsku i evroatlansku Crnu Goru''

Socijaldemokrate (SD) su kao dio koalicije “Zajedno” osvojile tri mandata u Skupštini, ko god bio poslanik/ca SD-a, siguran sam da će na adekvatan način zastupati socijaldemokratsku ideju, poručio je potpredsjednik te partije Boris Mugoša nakon što je Državna izborna komisija (DIK) proglasila konačne rezultate parlamentarnih izbora, održanih 11. juna

”Prioriteti: članstvo u EU (vladavina prava, borba protiv kriminala i korupcije); jačanje kredibiliteta u NATO savezu; poboljšanje životnog standarda i zaštita socijalno ranjivih kategorija; kvalitetnije obrazovanje i zdravstvo; afirmisanje i jačanje građanskog, sekularnog i antifašističkog karaktera države.. Za progresivnu evropsku i evroatlansku Crnu Goru”, poručio je Mugoša u objavi na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
14.07.2023-21:53 21:53

Gospoodine Mugoša, prioritetz polsanika/poslanica SD treba da budu odrbana i spas CRNOGORKI I CRNOGORACA, DRŽAVE CRNE GORE. CRNOGORCI I CRNOGORKE, ne postoje za SD, isto kao ni za DPS. Postoje građani, postoje antifašisti, postoje eurpljani. CRNOGORCI I CRNOGORKE su zabranjene riječi u političkom rječniku te tvije partije. Na svim slijedećim izborima PAD DPS, SD, LP NASTAVLJAĆE SE STRMOGLAOVO. OPREM DOBRO SVE POLITIČKE PARTIJE CRNE GORE, KOJE NEGIRAJU I UNIŠTAVAJU CRNOGORRCE I CRNOGORKE, ISTO KA I ONE POLITIČKE PARTIJE KOJE SE PRAVE, DA PRAVE DA CRNOGORKE I CRNOGORCI NE POSTOJE, A PREŽIVLJAVAJU OD NJIHOVIH GLASOVA NA IZBORIMA.