Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Mugoša: Prvo na udaru bila Bošnjačka, pa Vuksanović, pa sad Albanci

Poslanik Socijaldemokrata (SD) Boris Mugoša osvrnuo se na izjavu srpskog ministra spoljnih poslova Ivice Dačića koji je rekao da Albanci imaju plan za stvaranje velike države koja će se prostirati od Tetova do Ulcinja

Poslanik Socijaldemokrata (SD) Boris Mugoša osvrnuo se na izjavu srpskog ministra spoljnih poslova Ivice Dačića koji je rekao da Albanci imaju plan za stvaranje velike države koja će se prostirati od Tetova do Ulcinja.

“Čisto jedno zapažanje kada je u pitanju narativ oko partija manje brojnih naroda, u susret formiranju 44.Vlade – prvo je iz poznatih centara i od strane njihovih glasnogovornika na udaru bila Bošnjačka, pa Adrijan Vuksanović, pa sad Albanci…”, naveo je Mugoša na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
netačno
21.08.2023-09:25 09:25

Prvi na udaru su bili i sad su Crnogorci ko hoce to pošteno da vidi a zna se i zasto, jer vecinski crnogorski narod je stub odbrane multietničke, sekularne i sekularne države zato je taj udarac dugotrajan od Srbije i velikosrba i ciljan.
.

Markoo
21.08.2023-11:52 11:52

To Sto dacic prica o mitu on je to ucio u osnovnu skolu.
Velika albanija su price za Malu decu.ni albanci ne zele.V.A
Pali vise srpski MIT o albancima.

Sejo
21.08.2023-13:23 13:23

Gos. Mugosa samo da te ispravim sta je prvo a to zna cijela CG prvo su na udaru bili CRNOGORCI sve su im unistili okupanti su prvo oteli Crkvu do
unistenja svoje MATICE  -Okupanti se nece povuc iz tudjine otete dok god silu  OLUJU-ne dobiju a to ima primjer – KOSOVO-HRVATSKA -BOSNA !

Mamba
22.08.2023-12:13 12:13

Ako spsic ina prosrpski orijentisan isto ko milytovic ibaci u vlafu oflikovane pstrusevove ruske agente,uz pomoc kupljenog eskobary i jos jene splacine amera bice to opet cetnicka vlada yamo u frugom pakovanju.