Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Mugoša: Nevjerovatna je doza licemjerstva kojom se Dodikova posjeta pokušava prikazati kao Mandićev privatni hir

Prema njegovim riječima, sve ovo je samo još jedan jasan pokazatelj domaćoj i međunarodnoj javnosti kako izgleda EU agenda u praksi

Nevjerovatna je doza licemjerstva kojom se pokušava posjeta predsjednika bosansko-hercegovačkog entiteta Republika Srpska (RS) Milorada Dodika prikazati kao neki privatni hir nekoga ko je ni manje ni više nego predsjednik Parlamenta Crne Gore, poručio je potpredsjednik Socijaldemokrata (SD) Boris Mugoša.

– Naravno, primjetna je ćutnja onih zahvaljujući kojima je Mandić na čelu Parlamenta. Zašto, kad je ovo posjeta i njima i trebali su biti uz Mandića kome su zdušno i sa blaženim osmjesima aplaudirali prilikom izbora i iz petnih žila se trude da ga evropeizuju, a što se tiče evroatlantizacije da to ne pominju kako ga ne bi naljutili – istakao je Mugoša.

Prema njegovim riječima, sve ovo je samo još jedan jasan pokazatelj domaćoj i međunarodnoj javnosti kako izgleda EU agenda u praksi.

– Naravno, ovo je posjeta i onima koji glume da nisu u vlasti, odnosno u parlamentarnoj većini i Vladi a koji su otvorili put svemu ovome što se dešava “plašeći” građane “zloglasnim bivšim režimom”… Suštinski, sve ovo je samo još jedan jasan pokazatelj domaćoj i veoma jasan pokazatelj međunarodnoj javnosti kako izgleda EU agenda u praksi a ne u usplahirenom, izvještačenom i sad već veoma degutantnom EU narativu mnogih funkcionera – zaključio je potpredsjednik SD-a na društvenoj mreži Iks (X).

Podsjećamo, predsjednik bh. entiteta tačno u 12:30 sati došao je na sastanak sa predsjednikomSkupštine Crne Gore Andrijom Mandićem.

Dodik je došao ispred zgrade parlamenta u džipu pod rotacijom, a njegovo pojavljivanje propaćeno je negodovanjem građana koji protestuju zbog njegove posjete Crnoj Gori.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve