Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Mugoša: Glasanje Vukićević je rezultat dogovora parlamentarne većine

Suštinski je važnije kako na ovo glasanje gledaju predsjednik CG, premijer, potpredsjednik Vlade za evropske i vanjske poslove, ministar vanjskih poslova, tvrdi on

Poslanik SD Boris Mugoša oglasio se na mreži X povodom glasanja šefice Delegacije Skupštine Crne Gore u Parlamentarnoj Skupštini Savjeta Evrope (PSSE) Maje Vukićević.

-Poslanica Vukićević nije izvlačenjem kuglice postala šefica Delegacije Skupštine CG u Parlamentarnoj Skupštini Savjeta Evrope (PSSE) i članica PSSE ispred većine zajedno sa kolegom Čarapićem, već je to rezultat dogovora parlamentarne većine. Prema tome, koleginica Vukićević je predstavnica parlamentarne većine u PSSE. Kao što je opozicija dobila mjesto jednog člana PSSE i dogovorila da to budem ja, a zamjena člana kolega Konatar. Od toga kako je glasala koleginica Vukićević (što naravno nije iznenađenje) i kako neke manjinske partije u kontinuitetu pokušavaju da relativizuju činjenice, suštinski je važnije kako na ovo glasanje gledaju predsjednik CG, premijer, potpredsjednik Vlade za evropske i vanjske poslove, ministar vanjskih poslova… – naveo je Mugoša.

“>

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve