Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

Mugoša: Epidemiološka situacija alarmanta, a institucije prebacuju odgovornost

Poslanik Mugoša je podsjetio na zabrinavajuće epidemiološko stanje, ističući da je u posljednjih 10 dana 6007 novozaraženih, a 58 preminulih, kao i da ukupan broj trenutno aktivnih slučajeva u Crnoj Gori iznosi 7468

Poslanik Socijaldemokrata Crne Gore, Boris Mugoša, komentarisao je danas stanje u zdravstvu posebno se osvrnuvši na epodemiološku situaciju u proteklih deset dana.

Poslanik Mugoša je podsjetio na zabrinavajuće epidemiološko stanje, ističući da je u posljednjih 10 dana 6007 novozaraženih, a 58 preminulih, kao i da ukupan broj trenutno aktivnih slučajeva u Crnoj Gori iznosi 7468.

“Premijer i dalje mašta o kako reče “stalnoj ravnoteži odnosa između zdravlja i ekonomije”, dok institucije prebacuju odgovornost za zdravstveno stanje đaka. Vjerovatno je za ovu alarmantnu epidemiološku situaciju KRIV prošlogodišnji NKT, svi oni nestručni doktori koji prošle godine nisu željeli dobro Crnoj Gori, svi kritičari odluka sadašnje vlasti koji su ljubomorni na brutalnu turističku sezonu najbolju na Mediteranu. A ko je PRAV?”, napisao je Mugoša.

Mugoša na kraju podsjeća da je parlamentarna većina odbila njegov predlog da se nadležni u zdravstvu i prosvjeti saslušaju na temu: Epidemiološka situacija u Crnoj Gori, sa posebnim osvrtom na početak školske godine.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve