Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Mugoša: Da se ne lažemo, nema nikakve kontrole epidemiološke situacije

U našu zemlju ulazi bez PCR-a, na primorju gotovo niko ne pridržava mjera, nema kontrole na terenu, poručuje Mugoša

Poslanika Socijaldemokrata Boris Mugoša, reagovao je na pogoršanje epidemiološke situacije u Crnoj Gori, koja je za dan zabilježila skok od 132 slučaja koronavirusa, a ukupan broj aktivnih slučajeva porastao je na 631.

“Da kritikujem ne želim, jer bi bio isti kao oni koji su prošle godine iz politikantskih razloga navijali za “bujanje” korone. Da upozorim hoću, kao što mjesecima i upozoravam, jer je to čini mi se odgovoran i ozbiljan pristup. Da se ne lažemo, nema gotovo nikakve kontrole epidemiološke situacije”, napisao je Mugoša na Tviteru.

Ne može je ni biti, ističe Mugoša, kada se u našu zemlju ulazi bez PCR-a.

“Kada se na primorju gotovo niko ne pridržava mjera, kada realno nema kontrole na terenu. To smo svi vidjeli koji smo boravili na primorju. Kampanja za imunizaciju je neadekvatna i kasni, posebno za mlade”, dodaje on.

Naglasio je i da broj vakcinisanih nije na zadovoljavajućem nivou.

“Ponekad se čini da je pojedinima samo bitno takmičenje sa onima prije. Po meni nezreo i sebičan pristup. Krilatica i ekonomija i zdravlje DA ali nemojmo da se ona svede samo na ekonomiju. Privreda treba da živi i poslije avgusta”, zaključuje Mugoša.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Mugoša: Da se ne lažemo, nema nikakve kontrole epidemiološke situacije – CG Vijesti
24.07.2021-17:03 17:03

[…] Aktuelno […]