Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Mrvaljević: Šešelj i HAPPY nijesu dorasli Cetinju, prostački postupci i mizogini ispadi za duboki prezir

Kako je dodao, Badnji dan i Božić nije vrijeme za prozivke i prepucavanja, pa se neće upuštati u bilo kakve dalje polemike, samo će pozvati kolegu odbornika Đuraškovića da se makar danas i sjutra suzdrži političke galame

Demokrate su vrlo jasno osudile najnovije sramne ispade i trabunjanja potrošenoga cirkusanta Srpske radikalne stranke, irelevantne političke figure, koja ne može ni cenzus doseći i kojega više niko ne uzima za ozbiljno ni u samoj Srbiji. Da ponovimo – Šešelj i HAPPY TV nijesu dorasli Cetinju, njihovi prostački, primitivni postupci i mizogini ispadi su samo za duboki prezir, kazao je Danilo Mrvaljević, odbornik Demokrata u SO Prijestonice Cetinje.

“Stoga čude ove današnje prozivke od strane Đuraškovića i to za Badnji dan, kada bi valjda trebalo da šaljemo poruke mira i sloge, a ne da se neosnovano prozivamo. Vjerovatno je kolega odbornik Đurašković mislio da prozove Mila Đukanovića, ali se u zadnju uru predomislio kad je shvatio da bi ovaj mogao Šešelju ponovo da uputi čestitku ili kad je shvatio da bi narednog ljeta mogao da zatekne šefa DPS-a negdje na crnogorskom primoriju u društvu njegovog kućnog prijatelja, šefa HAPPY TV Milomira Marića”, ističe Mrvaljević.

Kako je dodao, Badnji dan i Božić nije vrijeme za prozivke i prepucavanja, pa se neće upuštati u bilo kakve dalje polemike, samo će pozvati kolegu odbornika Đuraškovića da se makar danas i sjutra suzdrži političke galame.

“Da se u narednom periodu skoncentriše isključivo na naše Cetinje i poštovanje izborne volje građana crnogorske Prijestonice, a ona je jasna i nedvosmislena – razvlašćivanje DPS i oporavak Grada poslije tridesetogodišnje pohare”, navodi Mrvaljević.

Svim Cetinjankama i Cetinjanima želi srećan Badnji dan i Božić, da ovi blagi dani donesu mir, slogu, blagostanje i svaki napredak u njihove domove.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tihana
06.01.2022-20:55 20:55

Za prijem u Demokrate neophodno je posjedovati sljedeće: ljigavost, dvoličnost i bezljudskost.

Crnogorka
07.01.2022-00:11 00:11

Ovog mora da je SESELJ nagovorijo da progovori poslije 5 dana kasni ka voz- CIRO-  Priboj-Sarajevo ! U Ponedeljak ce dobit otkaz od njegovog sefa BECICA sto je uvrijedijo SESELJA!

COL
07.01.2022-09:50 09:50

Ima li prag moralnosti u ovije Demokrata. DPS sa preko 43% podrške treba razvlastiti, a njima sa 3% dati vlast jer ,,Narod tako želi”….

Freedom
07.01.2022-14:18 14:18

Tebi i Filipu Adzicu nije bitno sto vas i vase majke i sestre vrijedja idiot iz Hercegovine nego vam je bitno vase Korito da je puno. Nego se obratite Aleksi i Dritanu da zabrane ono smece od TV Hepi.