Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Mrvaljević: Laž da sam rođak Đukanovića, Kovačević jasno pripremao atmosferu linča

Prema njegovim riječima, povezivanje sa bilo kojom partijom je ''zlonamjerni pokušaj prebacivanja svoje krivice na drugog''

Izvršni direktor nevladinog udruženja Forum slobodnih građana „Luča“ Nebojša Mrvaljević demantovao je da je bliski rođak predsjednika države Mila Đukanovića, ističući da je takva tvrdnja pokušaj umanjenja značaja veličanstvene proslave Dana državnosti.

Takva saznanja je, kako je kazao, dobio od predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačeviću.

“Neku noć ovu laž javno iznese i njegov presjednik partije “da sam brat od tetke!”! Svaka vam je riječ takva! Čista i bezočna laž! Pokušaj umanjenja značaja veličanstvene proslave Dana državnosti”, naveo je Mrvaljević na Tviteru.

Prema njegovim riječima, povezivanje sa bilo kojom partijom je “zlonamjerni pokušaj prebacivanja svoje krivice na drugog”.

“Svojim izjavama prije svečanog dana Marko Kovačević je jasno pripremao atmosferu linča i instuisao “saborce” šta im je činiti. Baviti se javno nečijim rođačkim vezama je manir jedne mahalske alapače i to nikako ne bi trebalo biti svojstveno jednom narodnom predstavniku (poslaniku, odborniku ili predsjedniku opštine)”, poručio je Mrvaljević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
17.07.2022-21:29 21:29

Poštovani gospodine Mrvaljeviću ima ljudi kojima rečete muč, guś ili lažeš jednako je, oni su na to navikli jer im je to najčešće upućena riječ , a koju svakodnevno slušaju.