Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

Mladi Evrope sad: Nova Vlada promijeniće političku paradigmu u Crnoj Gori

Mladi Evrope sad izrazili su zadovoljstvo povodom formiranja 44. Vlade Crne Gore sa, kako kažu, najvećom parlamentarnom podrškom od 2006. godine, uz uvjerenje da će nova Vlada, predvođena tom partijom, preuzeti ''teret visokih ideala koje zastupa''

Raduje nas što će se u naredne četiri godine posvetiti posebna pažnja stvaranju perspektivnog okruženja za mlade u Crnoj Gori, posebno kroz modernizaciju i poboljšanje kvaliteta obrazovanja, kao ključnog preduslova za akademsko i profesionalno usavršavanje naše omladine, saopštili su iz Pokreta Evropa sad.

Mladi Evrope sad izrazili su zadovoljstvo povodom formiranja 44. Vlade Crne Gore sa, kako kažu, najvećom parlamentarnom podrškom od 2006. godine, uz uvjerenje da će nova Vlada, predvođena tom partijom, preuzeti “teret visokih ideala koje zastupa”.

– Sarađujući sa premijerom Spajićem i većinom novih ministara u prethodnom periodu, sumnjanamo da će Vlada promijeniti političku paradigmu Crne Gore, te uspješno promovisati ideju društvenog jedinstva i stabilnosti, sa posebnim naglaskneom stvaranje novog imidža ekonomski prosperitetne, pomirene i pravedne evroatlantske Crne Gore – piše u njihovom saopštenju.

Problemi i izazovi mladih u Crnoj Gori su, kako kažu, duboko ukorijenjeni u svakodnevici.

– Zbog toga iskazujemo očekivanje da će 44. Vlada ozbiljno pristupiti svim ovim pitanjima, te kroz dijalog i saradnju sa mladima i omladinskim organizacijama, posvećeno raditi na pronalaženju prijeko potrebnih rješenja. Mladi Evrope će biti pouzdan saveznik mladima u osnaživanju njihovog glasa u kreiranju bolje budućnosti – navali su.

Poručili su da je – vrijeme je da mladi ostaju ovdje -.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve