Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Mitrović: Odbacujemo navode o lažiranju stepena povreda Trebješanina

''Lice je primljeno je na odjeljenje hirurgije radi opservacije kao što je praksa u našoj bolnici uvijek kad se radi o povredama zadobijenim u saobraćajnim udesima ili nasilnim putem''

S indignacijom odbacujemo sve manipulacije i neistinite navode Demokratske partije socijalista, poručio je član Demokrata Marko Mitrović, nakon što su iz nikšićkog odbora DPS-a saopštili da slučaj navodnog napada na Luku Trebješanina obiluje sumnjivim okolnostima.

On je istakao da su ti navodi sračunati radi urušavanja ugleda institucija koje se napokon oslobađaju i pametno oporavljaju od njihove trodecenijske devastacije, o kojoj će, vjeruju, i organi zauzeti zvanične sudove u budućnosti.

“Krajnje je licemjerno da podvalu i neistinu pokušava plasirati ona partija čija je politička perjanica bivši direktor Ilija Ašanin koji je nečasno, i suprotno Hipokratovoj zakletvi, lažirao stepen povreda prebijenih maloljetnika kako bi se izbjegla pravna odgovornost policijskih službenika koji su ta zlodjela činili u ime te partije”, naveo je Mitrović.

Kako je dodao, činjenicu da je lažirao stepen povreda tih osoba nije utvrdila ova ili ona partija, već je to utvrdila zvanična državna institucija zaštitnika za ljudska prava i sloboda Crne Gore.

“Gospodo iz DPS-a, šta očekujete od nadležnih ljekara? Je li da lažiraju kao što su lažirali vaši partijski ljekari i eksponenti? E pa to je vrijeme prošlo i moraćete se pomiriti s tim. Lice je primljeno je na odjeljenje hirurgije radi opservacije kao što je praksa u našoj bolnici uvijek kad se radi o povredama zadobijenim u saobraćajnim udesima ili nasilnim putem”, poručio je Mitrović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

6 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Valter
27.02.2021-21:32 21:32

Reziser se javio

KER
27.02.2021-23:33 23:33

Vi ste to sami sa DF uradili da bi podvalili DPS sto nista nije novo podvala vam JE glavno jelo!!
Nego nas interesuje Jesili zapjevali sa Batom U GOSTE vase najdraze CETNICKE PJESME !!

U mog djede
u mog djede, brada je do pasa
kosa mu se
kosa mu se ko more talasa

Moj stari djedo, sila je izgled’o

I danas je ljuta zmija
kokarda mu sija

Na njemu je
na njemu je deset ljutih rana
stari četnik
stari četnik željan je megdana

Dinara ga
Dinara ga sakrivala kažu
on se kleo
on se kleo u Đujića i Dražu

dddddddd
28.02.2021-00:33 00:33

xaxaxaxa kako ste providni , daako ima iole malo inteligencije da vas ne glasaju, bildeli

borko
28.02.2021-15:07 15:07

1. Sasvim slučajno je ovo lice bilo dežurni ljekar.
2. Kako to, da je teško povrijeđeni zadržan na opservaciju cijelu noć, a sunce je svanulo pušten kući.
3. Kako je čuveni šubara ušao kod teško povrijeđenog bolesnika i uradio selfi, a posebno za vrijeme najrigoroznijkh mjera zbog korone.
4.Da li će manastirka tražiti hitnu informaciju ko je dozvolio licu bez ikakvog ovlašćenja da se šeta po bplnici u notnjim satima…

Mil
28.02.2021-19:15 19:15

A ko je osoba sa slike?

pero
01.03.2021-09:43 09:43

Lazove , ti direktor bolnice, ti si obicni kriminalac koji je rezirao ovo.Trbjesenin sitni kriminalc i narkoman koji za sitne pare radi ovo.