Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Milović: Nikada u životu nijesam nosio pištolj

Na snimku sa nemilog incidenta, jasno se vidi da sam tražio telefon, za koji sam mislio da mi je u onom haosu ispao iz džepa, navodi Milović u saopštenju

Nikada u životu, ni juče na Cetinju nisam nosio pištolj, tvrdi funkcioner Pokreta Evropa sad Andrej Milović.

Milović se oglasio, nakon što su pojedini mediji objavili da je on sinoć prilikom incidenta na Cetinju prije održavanja promocije predsjedničkog kandidata PES-a Jakova Milatovića, imao pištolj.

“Sramne su dezinformacije koje plasiraju funkcioneri DPS-a i poslanici @apopovic2. Na snimku sa nemilog incidenta, izazvanog od strane male grupe ljudi, a podstaknutog od strane režima Mila Đukanovića, jasno se vidi da sam tražio telefon, za koji sam mislio da mi je u onom haosu ispao iz džepa”, navodi Milović u saopštenju.

Prema njegovim riječima urednik i novinarka lokalne TV, fotograf Pobjede i drugi predstavnici medija su svjedoci ovoga što govori jer je bio sa njima poslije incidenta.

“Andrija Popoviću, razumijem da su pozivi iz DPS-a poslije osude napada na nas rezultirali ovim da se meni crta meta ali ću ja opet na Cetinje goloruk, jer se mi borimo za drugačiju Crnu Goru i Cetinje. Koliko sam se trudio da bratska krv ne padne radi lopova koji su nas 30 godina svađali, dokaz je i razgovor pred svjedocima koji sam vodio sa grupom protestanata i jednim od njihovih vođa Nenom Kaluđerovićem i pružena ruka, poslije čega se grupa i razišla”, zaključio je Milović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
11.03.2023-11:51 11:51

Neki od mafijaškog obezbjeđenja jesu nosili pištolje….

BobZeković
11.03.2023-12:49 12:49

Aha, pa si si telefon tražio za pojas. Ali svejedno je jesi li ga nosio ti ili tvoji pratioci krimnialci, spremni i obućeni da ubijaju nedužni e građane. OPREM DOBRO MILOVIĆ, ZAJEDNO SA KANDIDATOM!

Suki
11.03.2023-13:00 13:00

Vi da za nekog kazete lopovi ka sprziste i zemlju Lopovlukom a narod ste licno vasom naredbom potrovali i poranjavali na cetinju da bi okupatorskog popa smjestili na silu po svaku cijenu -UCIN DOCEK -nema oruzja kojim cete uplasit narod CG i Cetinja oni su sud koji odlucuju!

RIR
11.03.2023-16:56 16:56

…nije za tebe pistolj-nijesi jos počeo da se brijes …!

COL
11.03.2023-18:48 18:48

Otprabio ti je odgovor Neno Kaluđerović, onako kako si zaslužio i svrsta, na potonje mjesto, u red lažovske družine, kao najgoreg lažova…