Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

Milović: Koalicija Za budućnost Crne Gore je sada opozicija

Dodao je da su Bošnjaci, kad su izašli iz kabineta predsjednika Crne Gore, rekli da podržavaju mandatara Spajića

Član Predsjedništva Pokreta Evropa sad Andrej Milović kazao je da su svi oni koji su kod predsjednika države dali podršku Milojku Spajiću za mandatara sada dio Vlade.

Istakao je da oni koji to nisu uradili, a između ostalog tu misli i na koaliciju Za budućnost Crne Gore (ZBCG), su sada u opoziciju.

“Jesmo li imali konsultacije kod predsjednika države? Jesu li ti ljudi dali podršku mandataru Spajiću? Svi oni koji su mu dali podršku sad će biti u Vladi. Ko mu nije dao podršku? DPS i nije mu dala podršku koalicija ZBCG. Istu priču su pričali. Kad je izašao Danijel Živković iz kabineta predsjednika i kad su izašli Milan Knežević i Andrija Mandić istu priču su pričali, identičnu. Spajić nije mandatar, Spajić nema većinu i Spajić ne može da formira Vladu. Je li tako? Jeste, ajte u opoziciju” rekao je Milović.

Dodao je da su Bošnjaci, kad su izašli iz kabineta predsjednika Crne Gore, rekli da podržavaju mandatara Spajića.

“On kao mandatar ima pravo da formira svoj kabinet. Pitajte lidere koalicije ZBCG zašto nisu dali podršku Spajiću za mandarara, zašto nas njihovi mediji satanizuju mjesecima. Vodili smo osam iskrenih sastanaka, koji nisu bili lažni. Ako ti ja Mili pet puta dajem ponudu a ti me pet puta odbijaš i još praviš gafove, šale, Internet, Tviter i uključuješ region i ja ti kažem dobro ne moraš i ja odem i napravim Vladu sa Jelenom, a ti onda kažeš… ne, ne sad prihvatam. Dakle, čekaj malo”, kazao je između ostalog Milović u razgovoru sa urednikom u dnevnom listu Dan Milijem Prelevićem i novinarkom Vijesti Jelenom Jovanović u emisiji na TV A.

IzvorPress,

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve