Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Milović: Dok sam ja u Vladi, Šuković neće biti šef Specijalnog policijskog odjeljenja

''Znam da ste nervozni, to vam je prijatelj, ali vaših kadrova u bezbjedonosnom sektru neće biti ili ja neću biti u Vladi'', kazao je Milović ukazujući da je upravo preko Šukovića pokušana zloupotreba u aferi ''Do Kvon''

Ministar Pravde Andrej Milović polemišući sa poslanicom GP URA Anom Novaković Đurović da je on član Vijeće za nacionalnu bezbjednost i da se ne bori da kontroliše sektor bezbjednosti, ističući da Predrag Šuković neće biti šef Specijalnog policijskog odjeljenja.

“Šuković neće biti šef specijalnog policijskog odjeljenja, ili ja neću biti u Vladi, ukoliko on bude šef SPO-a. Znam da ste nervozni, to vam je prijatelj, ali vaših kadrova u bezbjedonosnom sektru neće biti ili ja neću biti u Vladi. Vi više nijeste u Vladi, mi jesmo”, kazao je Milović ukazujući da je upravo preko Šukovića pokušana zloupotreba u aferi “Do Kvon”.

“Koristili ste ga i pokušali da se obračunate sa PES-om preko njega. Ipak nas nijeste pobijedili”, istakao je Milović.

Dritan Abazović je poručio građanima da spreme kokice, te istakao da Milović želi sve da uradi da se vrati vrijeme Veselina Veljovića.

“Pa kao što je Veljović protiv Šukovića tako i vi protiv Šukovića, vi želite sve da se vrati vrijeme Milivoja Katnića, ali kroz neko drugo lice. Šta je vaš cilj konačni, osim da se to, zbog toga je to sve suprotno od 43. i ja to vidim, ja sam to cijeli dan govorio, 44. Vlada je sve suprotno od 43”, naveo je Abazović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve