Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Milatović sa delegacijom Udruženja pravnika Crne Gore: Spremnost za produbljivanje saradnje

Kako je saopšteno iz Kabineta predsjednika, u srdačnom i sadržajnom razgovoru, Milatović je istakao značaj koji Udruženje pravnika Crne Gore, decenijama unazad, ima u pravnom životu države

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović primio je delegaciju Udruženja pravnika Crne Gore povodom 90. godišnjice rada te asocijacije.

Kako je saopšteno iz Kabineta predsjednika, u srdačnom i sadržajnom razgovoru, Milatović je istakao značaj koji Udruženje pravnika Crne Gore, decenijama unazad, ima u pravnom životu države.

Sa druge strane, predsjednik Udruženja pravnika Crne Gore, dr Branislav Radulović, upoznao je predsjednika Crne Gore o aktivnostima tog Udruženja, sa posebnim akcentom na Plan obilježavanja ovog značajnog jubileja.

“Pored svečanog dijela, na sastanku se razgovaralo o temama koje preokupiraju interesovanje stručne javnosti, a koje su preduslov efikasnog funkcionisanja pravnog i institucionalnog poretka u Crnoj Gori. Obostrano je iskazana spremnost za produbljivanjem saradnje u narednom periodu, u cilju osnaživanja i promovisanja društvenog dijaloga u ovoj oblasti”, navodi se u saopštenju.

Milatović je iskazao spremnost da, u saradnji sa Udruženjem, bude domaćin dijaloga pravne javnosti o važnim zakonodavnim inicijativama.

U sastavu delegacije Udruženja bili su: Prof. dr Branislav Radulović – predsjednik Udruženja, akademik Zoran Rašović – predsjednik Senata Udruženja, prof. dr Maja Kostić Mandić – potpredsjednica Udruženja, Desanka Lopičić – potpredsjednica Udruženja, Mr Jadranka Vojinović – generalna sekretarka Udruženja i Ivan Medenica – potpredsjednik Komiteta mladih pravnika.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
05.07.2023-09:01 09:01

Što li stalno drži ruke prekršćene na međunožju…