Utorak, 21 Maja, 2024
Rubrika:

Milatović poručila Spajiću: Jedino zarobljeništvo su pogubne posljedice populističkih politika

Umjesto praznih floskula koje sije, bolje da pomogne svom populističkom blizancu Jakovu Milatoviću i Jeleni Borovinić Bojović da se unaprijed dogovore ko će od njih ići pred Milicu Zavetnicu da zasijeni kolege iz drugih gradova

Jedino zarobljeništvo za koje građanke i građani znaju su pogubne posljedice populističkih politika po ekonomsku stabilnost države, poručila je predsjednica Savjeta mladih demokratske partije socijalista (DPS) Sonja Milatović u reagovanju na navode lidera Pokreta “Evropa sad” Milojka Spajića.

Spajić je ranije danas kazao da se slobodni članovi  DPS-a i DF-a učlanjuju u taj Pokret.

“Ne znam da u DPS-u ima ljudi koji nijesu slobodni. Jedino zarobljeništvo za koje građanke i građani znaju su pogubne posljedice populističkih politika po ekonomsku stabilnost države”, napisala je predsjednica Savjeta mladih DPS na Twitter-u.

Milatović umjesto “praznih floskula” predlaže Spajiću sljedeće.

“Umjesto praznih floskula koje sije, bolje da pomogne svom populističkom blizancu Jakovu Milatoviću i Jeleni Borovinić Bojović da se unaprijed dogovore ko će od njih ići pred Milicu Zavetnicu da zasijeni kolege iz drugih gradova”, navela je Milatović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve