Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Milatović: Izjave kojima se Šćekić ponosi, pametni ih se stide

Kako je istakla, ovi su momci i na ovom prvenstvu pokazali ono što će Šćekiću i njemu sličnima vječno ostati nepoznanica

Izjava ministra sporta i mladih Dragoslava Šćekića u vezi sa učinkom rukometaša je u najmanju ruku neprimjerena, kazala je Sonja Milatović, poslanica DPS-a u Skupštini Crne Gore.

“I nije samo neprimjerena, već je sramotna, jer dolazi sa adrese resornog ministra. Onog ministra, koji bi svojim zalaganjem, sa pozicije, koju nažalost pokriva, trebalo da afirmiše, ne samo vrhunske rezultate u sportu, već i herojsku borbu crnogorskih sportista na terenu”, navela je Milatović.

Kako je istakla, ovi su momci i na ovom prvenstvu pokazali ono što će Šćekiću i njemu sličnima vječno ostati nepoznanica, a to je da te osjećaj stvarne i beskompromisne pripadnosti ovoj državi i iskrene ljubavi prema domovini koja predstavlja ono najčistije u svakom pojedincu, tjera da i posljednji atom snage daš da je predstaviš u svijetlu u kakvom zaslužuje da bude predstavljena – kao nepokolebljiva, ponosna i dostojanstvena država.

“Baš to crnogorski rukometaši svuda demonstriraju, pokazujući da za njih nema veće svetinje od crnogorskog grba, crnogorske zastave i crnogorske himne. I da ne trebaju njima ni hvalospjevi ni čestitke od raznoraznih šćekića, jer njima se divi i njih bezuslovno poštuje i podržava svaki građanin i svaka građanka koji u svom srcu nose ovu zemlju! Zato, našim lavovima još jednom najiskrenije čestitke na tome što pokazuju kako se voli ovaj krš, a Šćekiću i njemu sličnima jasna poruka da izjave kojima se on evidentno ponosi, pametni ih se stide”, poručuje Milatović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve