Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Alijansa žena DPS: Pokušaji zastrašivanja i zatiranja našeg glasa neće uspjeti

Fašističko djelovanje većine, nas nije uplašilo, neće nas uplašiti i svakako neće zaustaviti u našem zagovaranju i daljim aktivnostima

Krivične prijave protiv poslanica Demokratske partije socijalista u Skupštini Crne Gore, Aleksandre Vuković Kuč i Sonje Milatović, kao i predsjednika Kluba odbornika Demokratske partije socijalista u Skupštini opštine Nikšić, Borisa Muratovića, od strane predsjednika ove opštine, Marka Kovačevića, rezultat su koordinisanog djelovanja režima koji ima za cilj da ućutka opozicione glasove i koji dovoljno i jasno govori o karakteru ove vlasti i vladajuće većine, saopštila je Alijansa žena DPS.

“S ozbirom na to da je autor prijave podnio u kukavičkom maniru, ne učinivši ih javnim, kao i s obzirom na to da detalji tih prijava još nijesu poznati, sa sigurnošću možemo reći da imaju veze sa političkom aktivnošću naših poslanica i funkcionera”, navode u saopštenju.

Ovaj potez je, dodaju, čist politički napad, sa posebnim akcentom na zastrašivanje i zatiranje ženskog glasa u politici.

“Stoga, ovom prilikom poručujemo im, fašističko djelovanje većine, nas nije uplašilo, neće nas uplašiti i svakako neće zaustaviti u našem zagovaranju i daljim aktivnostima”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COG-CRNOGORSKA OSLOBODILAČKA GERILA
16.03.2024-16:17 16:17

Bez obzira što bi narod reka: ,,Nezna svinja što je dinja”, treba reći svinji da ona nije za bisere niti za žvakaću gumu.

Tara
16.03.2024-16:28 16:28

On ide stopama Putina-Gebela–Hitlera-Vucka..kucka itd..Neopisivo..Advokat mora biti prisutan..i njeni cuvari..to su cetnici-primitivci..a jos fasisti..

Aleksa
17.03.2024-01:48 01:48

POZDRAV ZA…COG…