Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Milatović: Gori od raspirivača mržnje Kovačevića su oni, koji zarad fotelja, i ovu sramotnu izjavu otćute

Možda je Kovačević, u ovom današnjem svijetlu, za konstituente vlasti u Nikšiću Dalaj Lama, kao što je to, za paf-paf premijera Milojka Spajića, Andrija Mandić, koji je svojevremeno pozivao ratne drugove da otkopaju oružje, naglasila je poslanica DPS-a.

Kad neko politički odrasta u okvirima ideološkog kruga, koji širi netrpeljivost i mržnju, može izrasti jedino u raspirivača govora mržnje Marka Kovačevića, ocijenila je poslanica Demokratske partije socijalista (DPS) Sonja Milatović povodom današnje izjave predsjednika Opštine Nikšić.

“Njegova današnja izjava, koja je šibičarska i sramotna, odraz je šovinizma, koji Mandićev junior nerijetko demonstrira u želji da svojim mentorima pokaže da od njih najbrže i najlakše usvaja ono najgore”; navela je Milatović u reagovanju dostavljenom medijima.

No, prema njenim riječima, “gori od njega su njegovi koalicioni partneri”.

“Koji se toliko grčevito drže za fotelje, da će mu, vrlo vjerovatno, i ovo otćutati. A onda će već sjutra na sav glas, bez trunke stida, ti politički licemjeri govoriti o nekom pomirenju. Možda je Kovačević, u ovom današnjem svijetlu, za konstituente vlasti u Nikšiću Dalaj Lama, kao što je to, za paf-paf premijera Milojka SpajićaAndrija Mandić, koji je svojevremeno pozivao ratne drugove da otkopaju oružje”, naglasila je poslanica DPS-a.

Jedno je sigurno, smatra ona, ovaj provokator, koji zaslužuje samo i isključivo prezir, sve ovo čini iz samo jednog razloga.

“Ne bi li obezbijedio malo medijskog prostora, svjestan da će na lokalnim izborima biti poražen”, zaključila je Milatović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve