Nedjelja, 19 Maja, 2024
Rubrika:

Milatović, Đurović i Abazović na iftaru u Rožajama

Novoizabrani predsjednik Crne Gore Jakov Milatović zajedno sa predsjednicom Skupštine Danijelom Đurović i odlazećim kontroverznim premijerom Dritanom Abazovićem prisustvovao je iftaru koji je organizovan u Rožajama

Novoizabrani predsjednik Crne Gore Jakov Milatović zajedno sa predsjednicom Skupštine Danijelom Đurović i odlazećim kontroverznim premijerom Dritanom Abazovićem prisustvovao je iftaru koji je organizovan u Rožajama.

“Veliko mi je zadovoljstvo što sam zajedno sa predsjednicom Skupštine Danijelom Đurović i predsjednikom Vlade Dritanom Abazovićem prisustvovao iftaru kod naših prijatelja iz Rožaja”, napisao je Milatović u objavi na Twitter-u.

Navodi da je ovo “poruka složne i zajedničke Crne Gore”.

“Kao što ramazanski post znači duhovni oporavak pojedinca, tako vjerujem da je i Crna Gora na dobrom putu moralnog oporavka”, naveo je u objavi Milatović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Safet
19.04.2023-09:32 09:32

Pozvao ih Koalicioni partner Hadzic !! Ovo se ovako ne radi da je srece nebi se odazvali  NI -URA SNP-Niti Presjednik jer se na Iftar zovu svi -DF-DPS-Cetnik Milacic -BS-SPD-SD-Mala je CG  i ovo nije poruka “poruka složne i zajedničke Crne Gore”.kako URA-SPP-SNP-I PRESJEDNIK PORUCUJU  !!!!Ovo se zove Podijeljena CG !

lenovo
19.04.2023-16:31 16:31

Nikakvo ovo postovanje nije, samo pokusaj vrbovanja glasaca za parlamentarne izbore.