Srijeda, 1 Maja, 2024
Rubrika:

Milačić: Sa klupe za rezervne igrače Abazović prešao na poziciju kapitena DPS-a

,,Bez obzira da li će njegov prvi ''vezista'' Vladimir Joković imati snage i hrabrosti da dovrši svoj dio posla, izdaja pobjede 30. avgusta, već danas je i potpuno zvanična''

Današnjim prihvatanjem mandata za sastav 43. Vlade Crne Gore, od strane Mila Đukanovića, čelnik GP URA Dritan Abazović je sa klupe za rezervne igrače na kojoj sjedi već nekoliko mjeseci, prešao u prvi tim DPS-a, tačnije na poziciju špica i kapitena ove kriminalne družine, saopštio je Marko Milačić, predsjednik Prave Crne Gore.

“Bez obzira da li će njegov prvi “vezista” Vladimir Joković imati snage i hrabrosti da dovrši svoj dio posla, izdaja pobjede 30. avgusta, već danas je i potpuno zvanična. Prava Crna Gora poziva građane da svojim naporima, zajedno sa čestitim poslanicima i političkim snagama izborne većine 30. avgusta, odbranimo izbornu volju i ne dozvolimo njeno dalje prekrajanje”, naveo je Mialčić.

Premamnjegovim riječima, u tom smislu pozdravljamo napore gospodina Strahinje Bulajića u nezakazivanju projektovane sjednice Skupštine na kojoj bi se izvršila izdaja izborne volje, kao i zajedničku borbu na rešavanju sistemske i institucionalne krize, vraćanjem mandata građanima i glasanjem na prijevremenim parlamentarnim izborima.

“Prava Crna Gora poziva građane na snažno jedinstvo u borbi protiv prekrajanja izborne volje i izbornih rezultata 30. avgusta”, zaključio je Milačić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Col
03.03.2022-18:19 18:19

Poštovani gospodine Milačiću, nijeste se glasnuli u cilju podrške Putinu, neće vam to baćuška oprostiti. Samo vas paljenje jedne zastave NATOa iz bedaka može izvaditi…Ajte sreće vam zapalite barem jednu zastavu da se iskomendijamo.

gagi
03.03.2022-18:23 18:23

Koje je ovo nistavilo lajavo,umjesto da je “zahvalan”novom mandataru Abazovicu sto ce razdvojiti Zanu Prascevic-Milacic-Kandic on j….a Nikole Kandica jer mu se mozda Zana vrati na “fabricko podesavanje”on ovako bleji ka kakvi ovan,e cudo,ja sam mislio da je Milaca “punoljetan”.Pazi ti Marko da i tebe Nikola ne “zakuci”iki kakvi pop posto si stalno sa njima,a oni su “blagosloveni”od pokrovitelja pedofilije SPC Jovan Micovica- Cenife