Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Milačić: Hitno razriješiti Zorana Lazovića

On je istakao navode MANS-a da je Lazovićevo imenovanje bila dobra vijest za kriminalne strukture u Crnoj Gori

Prava Crna Gora pozvala je Vladu Crne Gore da hitno razriješi šefa Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije Zorana Lazovića.

“Riječ je o čovjeku koji je, podsjetimo, prisustvovao svadbi Safeta Кalića, prema riječima MANS-a, međunarodnog švercera narkoticima na kojem su mu društvo pravili nekadašnji šef Surčinskog klana kao i brojni drugi pripadnici kriminalnog miljea – kazao je predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić.

Zoran Lazović

On je istakao navode MANS-a da je Lazovićevo postavljenje na ovu poziciju bilo „dobra vijest za kriminalne strukture u Crnoj Gori“.

“Pošto je Lazović danas saopštio da neće podnijeti ostavku obaveza Vlade je da ga hitno smijeni, a na nama predstavnicima nove parlamentarne većine obaveza je da hitno stvorimo preduslove da dođe do nasušnih promjena u Tužilaštvu te da ovog čovjeka i njemu slične što prije procesuiramo – zaključio je Milačić.

Sin Lazovića koji je zaposlen u Upravi policije brutalno udarao mladića na utakmici Budućnost – Crvena Zvezda. Hoće li zbog ovog biti sankcija, pitanje je za novu vlast ? foto Arhiva

 

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Alhambra
25.12.2020-20:23 20:23

Dozovi se Milačiću… Ako je to razlog zbog čega tražiš razrješenje Zorana Lazovića onda je to mala maca u odnosu na Krivokapića koji je u istoj kući dočekivao Nikolu Kavaju… nema potrebe za dalje mada bi moglo… Takođe traži razrješenje sebe s obzirom na palenje NATO zastave…. da ne idemo dalje i za tebe mada bi moglo… Traži razrješenje Bratićke koja se javno deklarisala kao srpski četnik…. treba li još nabrajat???

Nikola
27.12.2020-08:35 08:35

Ne laje pasce sela radi no poradi sebe….tako i milacic-picoustanac (picoustanci-novokomponovani srbijanci) :)))))