Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Mijanović: SDP ima najmanju moralnu dimenziju na cijelom političkom nebu

Mijanović je ocijenila da SDP-u ''debeli obraz ne smeta da svakodnevno nacionalističkim diskursom pokuša da zamagli kriminal i korupciju u kojima je učestvovao''

Najmanju moralnu dimenziju na cijelom političkom nebu upravo ima SDP, poručila je kandidatkinja za odbornicu Građanaskog pokreta GP URA u Nikšiću Anđela Mijanović, odgovarajući na optužbe predsjednice Foruma mladih SDP-a Amine Cikotić.

Mijanović je ocijenila da SDP-u “debeli obraz ne smeta da svakodnevno nacionalističkim diskursom pokuša da zamagli kriminal i korupciju u kojima je učestvovao”.

“Za razliku od SDP-a, koji je sinonim za osamnaestogodišnje saučesništvo u pljačkanju Crne Gore, pokret URA se organizovanom kriminalu i korupciji suprotstavlja jasno i nedvosmisleno, ne prezajući da prave stvari nazove pravim imenom. Toboš ljevičarska partija, SDP kao jedan od zastupnika desničarskog diskursa u Crnoj Gori, nacionalizmom, širenjem mržnje i podizanjem tenzija pokušava da spasi partiju od sigurnog propadanja. Tamo ih, pak, nije doveo pokret URA, nego funckioneri koji su iz ,,svečane lože” posmatrali kako se otima Crna Gora od njenih građana”, navodi Mijanović”, kazala je Mijanović.

Ona poručuje da cenzus SDP-u bježi sa horizonta u Nikšiću, jer su, kako smatra, građani u potpunosti demaskirali SDP-ovu ulogu satelita Demokratske partije socijalista.

“Zato im danas i hapse pripadnike njihove stranke zajedno s DPS-ovcima jer su zajedno pokrali i ojadili državu u koju se lažno i licemjerno kunu. A ako bismo rekapitulirali posljednje dvije godine, uvidjeli bismo da je SDP prisustvom na protestima ,,Odupri se” ustvari želio da mijenja Crnu Goru, ali da umjesto Mila bude Milo, a umjesto Ivana, Raško”, zaključila je Mijanović

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ukras
04.02.2021-20:32 20:32

Amina Cikotic nista nije rekla da bi vas URA nesto uvrijedilo vi znate da ste zli nacionalisti koje nijedan Gradjanin u okruzenju CG nema nijednu lijepu rijec da kaze za vas URA -na svakom koraku cujes pogrdne rijeci -kletvu nezna ni sta kazu bas me interesuje poslije ovakvih rijeci kakva vam je podrska u NIKSIC!

KACA
05.02.2021-08:37 08:37

Andjela sve je bolje bit od vas Nacionalista uzme ti pare opet ih zaradis ako te neko slomi tu nema lijeka a URA Nacionalizam takav se nije stvorijo u EVROPI zavadili ste nas sa SRBIMA vasim LAZIMA koji ste puni mrznje i prema jednim i prema drugim svaku LAZETE -izmisljate samo da ODRZITE Vlast !Nema vama vise VJERE vasim nacionalizmom da Gradjane CG prevarite NIKSIC ce vam reci SVE!!!!!!!!!!