Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Medoks: Možemo sarađivati sa budućom vladom ako bude dijelila naše vrijednosti

''Politika treba da bude dinamična, treba imati prostora za razlike, ali takođe treba da postoji dijalog i kompromis da se ide naprijed. To je slučaj sa sadašnjom vladom, a slično bi bilo i kada bi se formirala nova manjinska vlada''

Ujedinjeno Kraljevstvo će raditi i podržavati vladu u Crnoj Gori sa kojom imamo zajedničke interese i u oblastima gdje dijelimo vrijednosti. Stoga možemo da radimo sa sadašnjom Vladom, a radili bismo i sa budućom, ukoliko bude dijelila naše interese i vrijednosti, kazala je za Portal RTCG ambasadorka Ujedinjenog Kraljevstva Karen Medoks.

“Ako poslanici, koji predstavljaju narod Crne Gore koji je za njih glasao, slobodno pristanu na formiranje nove koalicije, onda je to njihov demokratski izbor. To je demokratija na djelu. Politika treba da bude dinamična, treba imati prostora za razlike, ali takođe treba da postoji dijalog i kompromis da se ide naprijed. To je slučaj sa sadašnjom vladom, a slično bi bilo i kada bi se formirala nova manjinska vlada. Kao što sam ranije rekla, UK će raditi i podržavati vladu u Crnoj Gori sa kojom imamo zajedničke interese i u oblastima gdje dijelimo vrijednosti. Stoga možemo da radimo sa sadašnjom Vladom, a radili bismo i sa budućom, ukoliko bude dijelila naše interese i vrijednosti”, saopštila je Medoks.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crnogorka
19.01.2022-21:27 21:27

Tako je Gospodjo Medoks da se oslobodi CRNA GORA od Okupatorske Lopovske Cetnicke Vlade vi nas podrzite i CRNA GORA DOBIJA SVOJ SJAJ HVALA VAM GOSPODJO MEDOKS VAZDA SI BRANILA CRNU GORU OD ZLIKOVACA KOJI OCE DA JE UNISTE!