Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Medojević Vukšiću: Zašto sam pod mjerama tajnog nadzora?

Medojević traži od Vukšića informaciju, na osnovu kojeg člana Ustava i zakona je naredio nastavak mjera tajnog nadzora prema njemu

Predsjednik Pokreta za promjene i jedan od lidera Demokrtaskog fronta DF Nebojša Medojević uputio je pismo direktoru Agencije za nacionalnu bezbjednost Dejanu Vukšiću od kojega traži objašnjenje zašto je naredio da se protiv njega sprovode mjere tajnog nadzora.

“U saznanju sam da ste izdali naređenje da se protiv mene nastave protivustavne i protivzakonite mjere tajnog nadzora, nakon objavljivanja jednog od mejlova anonimnog izvora iz ANB-a, kodnog naziva PROFESIONALAC o dešavanjima u ANB-u. Tražim od Vas da me zvanično obavijestite o rezultatima mog zahtjeva za bezbjednosnu procjenu koji sam vam uputio”, naveo je Medojević.

On traži od Vukšića informaciju, na osnovu kojeg člana Ustava i zakona je naredio nastavak mjera tajnog nadzora prema njemu.

“Koristim ovu priliku da Vas upozorim da je takav Vaš nalog teško kršenje Ustava i zakona i da se radi o teškim krivičnim djelima protiv Ustava i ljudskih prava i sloboda”, zaključio je Medojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sara
18.02.2021-17:46 17:46

Srusi ovu popovsku ekstremisticku-srbijansku vladu..ako mislis da ostanes u sjecanju crnogoraca…sad ili nikad!

Mil
18.02.2021-19:32 19:32

To ti je prosto. Oce da te sprijece da ih iznenadis.