Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

Medojević: Sa PzP-om samo o tehničkoj vladi i izborima

Pokret za promjene (PZP) može da razgovara samo i isključivo o formiranju tehničke Vlade od strane parlamentarnih stranaka koje su pobijedile na izborima 30. avgusta 2020. i oko organizovanja vanrednih parlamentarnih izbora, saopštio je predsjednik te stranke Nebojša Medojević

Pokret za promjene (PZP) može da razgovara samo i isključivo o formiranju tehničke Vlade od strane parlamentarnih stranaka koje su pobijedile na izborima 30. avgusta 2020. i oko organizovanja vanrednih parlamentarnih izbora, saopštio je predsjednik te stranke Nebojša Medojević.

Medojević je kazao da je povjerenje između konstituenata pobjedničke parlamentarne većine poremećeno političkim manevrima djelova vladajuće većine i potpisivanjem Memoranduma koji je predstavljao prekompoziciju parlamentarne većine i izdaju izborne volje građana.

On je podsjetio da su PzP i Demokratski front od početka krize zagovarali skraćenje mandata Skupštine, formiranje prelazne vlade u okviru iste većine od 41 poslanika i dogovor o izborima.

“Vlasnici Vijesti su, u međuvremenu, postigli dogovor sa svojim osnivačem Đukanovićem o formiranju nove većine i to nikakvi razgovori i pregovori neće promjeniti. PzP nikad neće biti dio mafijaških dilova i izdaje birača”, naveo je, između ostalog, Medojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve