Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Medojević: Premijer ide u Tokio, a ne registruje da je najveći sportista planete u Crnoj Gori

Lično, Novak mi vraća izgubljeni osjećaj o viteškim, hrabrim, ponosnim, nepobjedivim Crnogorcima sa Carevog Laza, Vučjeg Dola, Grahovca, Čeva, Mojkovca…. Samo da pusti brkove i obuče crnogorsku nošnju, poručio je Medojević

Najveći sportista svih vremena, ultimativni Bog tenisa, posle trijumfa na Vimbldonu, dolazi u Crnu Goru. Na Sveti Stefan, u Budvu, Herceg Novi. To bi u svakoj zemlji na svijetu bila top vijest. Svi državnici, gradonačelnici, mediji bi se otimali za sekund vremena najvećeg sportiste svijeta, saopštio je predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

Kako je istakao, Novak je odnos prema zemlji svojih predaka, svojih korijena pokazivao više puta.

“Od svih glamuroznih destinacija svijeta on je za svoje vjenčanje izabrao Crnu Goru i Sveti Stefan. Danas, kada je na vrhu svijeta, on opet dolazi u Crnu Goru”, dodaje Medojević.

On je upitao da li iko iz ove vlasti zna šta to znači.

“Kakav je to besplatni globalni marketing i promocija! Naš Krivi premijer, koji vjerovatno nije ni fizičko radio u školi, ide na otvaranje OI u Tokiju, ali ne registruje da mu je najveći sportista planete tu u Crnoj Gori”, naveo je Medojević.

Kako je rekao, da je on premijer odmah bi Novaku, njegovoj supruzi, djeci, ocu, majci, braći dao crnogorsko državljanstvo i pasoše, besplatni plac za kuću gdje god hoće u Crnoj Gori, besplatne lokacije za tenisku akademiju, punu podršku za organizaciju teniskih turnira u Crnoj Gori.

“Ako je već Novak, vaspitavan od svojih roditelja da je Crna Gora i njegova država, zašto mi ne bi rekli da je i Novak Đoković i njegova porodica naši. Zašto i mi ne bi bili ponosni da je jedan od nas, porijeklom iz Jasenova polja, najbolji sportista svijeta svih vremena”, dodao je Medojević.

Naglasio je da je ponosan i svaki Novakov uspjeh doživljava i kao uspjeh Crne Gore i Crnogoraca.

“Lično, Novak mi vraća izgubljeni osjećaj o viteškim, hrabrim, ponosnim, nepobjedivim Crnogorcima sa Carevog Laza, Vučjeg Dola, Grahovca, Čeva, Mojkovca…. Samo da pusti brkove i obuče crnogorsku nošnju… Samo jako. Osvoji zlato u Tokiju. Crna Gora je zvanično još u ratu sa Japanom”, poručio je Medojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Medojević: Premijer ide u Tokio, a ne registruje da je najveći sportista planete u Crnoj Gori – CG Vijesti
17.07.2021-16:43 16:43

[…] Aktuelno […]

Krsto
17.07.2021-17:34 17:34

Medo a da ti ipak malo posjetis psihijatra?Tenis nije neki narocito popularan sport a Novak nije cak ni najbolji teniser a kamo li najbolji sportista na svijetu..Srbija ulaze veliki novac u njegovu reklamu i to je kraj price..Tenis je sport BOGATIH I to gleda jako mali broj ljudi..Pa i Kosovo ima najbolju dzudistkinju na svijetu Majljindu Keljmendi ali zenski dzudo gleda jako mali broj ljudi..Fudbal na pr gledaju SVI-CIJELA PLANETA…Vecina Amerikanaca na pr ne gleda tenis i 95% njih nikad nije culo za Novaka Djokovica..Ameri nisu ni fudbalska nacija ali ce svaki drugi Amerikanac reci da zna ko je ZLATAN… Pročitaj više »

BMX
17.07.2021-17:47 17:47

Vi iz Демократического Фронта NIKAD niste cestitali sportske uspjehe nasih rukometašica,
kosarkasa, rukometaša, vaterpolista, atletičara i dr sportista. Osim onih koji su bili na litijama i koji su obozatelji čiča Draze, Karadzica i Mladica

Boxing
17.07.2021-20:22 20:22

Kakav si ti kreten. Pa ovo samo retardiran može da napiše. Prunčevi i vojvode Britanske se klanjaju Novaku, a ti pišeš frustrirane debilne komentare. Vidi se da si promašio život i da se daviš u svojoj zlobi i meuspjehu kroz frustraciju, jad i bijedu.

Boxing
17.07.2021-20:22 20:22

Kakav si ti kreten. Pa ovo samo retardiran može da napiše. Prunčevi i vojvode Britanske se klanjaju Novaku, a ti pišeš frustrirane debilne komentare. Vidi se da si promašio život i da se daviš u svojoj zlobi i meuspjehu kroz frustraciju, jad i bijedu.