Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Medojević podržava Trampa: Morali su da organizuju izbornu krađu i razore demokratiju da bi ga zaustavili

I pored slika iz te zemlje koje su sinoć šokirale svijet, Medojević je i dalje uz Trampa, navodeći da je jedini predsjednik koji se poslije Džona Kenedija suprostavio dubokoj državi i vladarima iz sjenke

Jedan od lidera DF-a i predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević ne odustaje od podrške odlazećem američkom predsjedniku Donaldu Trampu. I pored slika iz te zemlje koje su sinoć šokirale svijet, Medojević je i dalje uz Trampa, navodeći da je jedini predsjednik koji se poslije Džona Kenedija “suprostavio dubokoj državi i vladarima iz sjenke”.

“Morali su da organizuju ogromnu izbornu krađu i razore demokratiju da bi ga zaustavili”, napisao je Medojević na Twitter-u.

Podsjetimo, četiri osobe su stradale, a 52 su uhapšene, nakon što su pristalice predsjednika Donalda Trampa upale u zgradu Kapitola. Oni su pokušali da spriječe Kongres da potvrdi pobjedu Džo Bajdena na predsjedničkim izborima.

Vodeći svjetski lideri osudili su ponašanje Trampovih pristalica i ocijenili da je za sinoćnje scene odgovoran isključivo odlazeći predsjednik.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ha20
07.01.2021-22:54 22:54

E tvoja podrska Trampu ce promjeniti sve Medojevicu. Pametnije bi ti bilo da se pokrijes po usima i da mucis.