Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Medojević o partiji Miodraga Dake Davidovića: Srećan povratak u srednji vijek

“OPET U PRAVU! META JE DF, A DPS TREBA ZAŠTITI! Dil između nekih predstavnika Crkve, tajkuna druge familije oko Vijesti i Mila Đukanovića je napravljen još prije izbora. Cilj te Vlade je da se zaštite tajkuni prve i druge familije i da se ne dira njihovo bogatstvo koje su opljačkali od naroda i države”, napisao je Medojević na Facebooku

Predsjednik pokreta za promjene i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević ocijenio je da je to što biznismen Miodrag Daka Davidović osniva partiju povratak u srednji vijek.

Medojević

“OPET U PRAVU! META JE DF, A DPS TREBA ZAŠTITI! Dil između nekih predstavnika Crkve, tajkuna druge familije oko Vijesti i Mila Đukanovića je napravljen još prije izbora. Cilj te Vlade je da se zaštite tajkuni prve i druge familije i da se ne dira njihovo bogatstvo koje su opljačkali od naroda i države”, napisao je Medojević na Facebooku.

Prema njegovim riječima za ostvarenje tog cilja trebalo je razbiti i uništiti DF, kao najjaču opozicionu grupaciju koja se zalagala za korjenite i radikalne reforme, demontažu totalitarnig sistema i hapšenje lopova iz prethodnog režima.

“Zato je izmišljena priča da zapadne Ambasade ne žele nas trojicu u Vladi. Vladari iz sjenke nijesu željeli NIJEDNU partiju iz pobjedničke koalcije u Vladi osim GP URA ( koja je u vlasništvu tajkuna Vijesti). Dio plana je i osnivanje nove “prosrpske” stranke koja će imati podršku Crkve i pravljenje koalicije sa “pročišćenim” DPS nakon njihovog kongresa”, piše Medojević.

Navodi dalje: Jesam li najavio da će neki od Zdravkovih apostola, postati “drug član” nove stranke. I da je priča o ekspertima samo bacanje prašine u oči neukom i neinformisanom narodu.

“Ja sam za taj plan saznao prije pet mjeseci i javno sam ga raskrinkao, dio po dio. Dobićemo Vladu koja će štititi tajkune i mafiju i cijenu štednje prebaciti na male preduzetnike, radnike i siromšne. Nije mi drago, što sam bio u pravu. Ali to je fakt. Sve sam na vrijeme pojasnio. Vlada tajkuna i zadržavanja statusa quo.Vlada protiv reformi i demontaže DPS. Evo jedonstavan test. Neka Zdravko i njegov kum samo javno kažu : MILO LOPOVE!!! Ako smiju”, zaključio je on.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve