Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Medojević: Nadam se da ćemo imati najmlađeg poslanika u istoriji Crne Gore

''Naša politička ponuda biće fokusirana na rješavanje dvije grupe gorućih problema - borba protiv organizovanog kriminala i korupcije i borba protiv siromaštva'', rekao je Medojević

Predsjednik Pokreta za promjene (PzP) Nebojša Medojević rekao je slogan ove partije za predstojeće parlamentarne izbore, Prvo Crna Gora – reforme za spas zemlje, govori o potrebi novog patriotizma u Crnoj Gori.

„Naša politička ponuda biće fokusirana na rješavanje dvije grupe gorućih problema – borba protiv organizovanog kriminala i korupcije i borba protiv siromaštva“, rekao je Medojević.

Istakao je da će izborni program, koji će, kako je rekao, ubrzo predstaviti, sadržati čitav niz reformskih mjera.

„Osim onih ljudi koji su predstavljali identitet PzP i naše teške borbe za pomirenje u Crnoj Gori i smjenu režima Mila Đukanovića, oko mene su neka manje poznata lica. Nadam se da ćemo i ovaj put kao i 2006. imati najmlađeg poslanika u istoriji Crne Gore – Mila Popovića“, rekao je Medojević.

Dodao je da će kampanja PzP biti efikasna jeftina i zasnovana na savremenim tehnologijama.

„Građane da se ne iznenade. Dobijaće mnogo izbornog materijala putem društvenih mreža i personalizovanih poruka“, rekao je Medojević.

Govoreći o ekonomskim reformama, lider PzP-a najavio je reindustrijalizaciju Crne Gore.

„Program PzP u odnosu na konkurenciju je dominantan i hrabar. Ne zabijamo glavi ni pred najtežim i najopasnijim problemima ovog društva“, istakao je Medojević.

Poručio je da je na građanima kada budu glasali da dobro razmisle ko od političkih partija i ličnosti može da realizuje svoje predizborna obećanja.

„Građani, sve je u vašim rukama. Više nema opravdanja“, zaključio je Medojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve