Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Medojević: Eskobar odustao od Spajića i pustio ga niz vodu do Novovića

''Nakon mog raskrinkavanja kriminalnih radnji Spajića, imam saznanja da je Eskobar odustao od njega i da ga je pustio niz vodu do Novovića koji mu priprema adekvatan doček''

Lider Pokreta za promjene (PzP) Nebojša Medojević kazao je da ima saznanja da je specijalni izaslanik Sjedinjenih Američkih Država za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar “odustao od lidera Pokreta Evropa sad Milojka Spajića” koji je jedan od kandidata ne predsjedničkim izborima, zakazanim za 19. mart.

”Nakon mog raskrinkavanja kriminalnih radnji Spajića, imam saznanja da je Eskobar odustao od njega i da ga je pustio niz vodu do Novovića koji mu priprema adekvatan doček”, naveo je Medojević.

On smatra da će kandidat Demokratske partije socijalista (DPS) biti gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković.

”Evropi sad, SDP-u i SD-u i Puri se sada nudi Milica Pejanović Đurišić kao predsjednički kandidat, koji bi mogao da privuče određeni broj glasača DPS-a. Đukanović zna za taj plan i sigurno neće čuvati Milicu od prljave kampanje. DPS kandidat će, po svemu sudeći, biti Ivan Vuković, za koga se ne vežu korupcionaške afere. Protiv toga su Duško Marković i njegova frakcija, ali i Brano Gvozdenović i Roćen, koji ne vjeruju u šanse Vukovića”, ocijenio je Medojević.

On dodaje da će građanima Crne Gore biti nikad lakše da se opredjele za, kako je rekao, jedinog kandidata koji će odgovarati samo građanima Crne Gore, poštovati Ustav “i raditi na pomirenju po principu sva prava svima”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve