Petak, 17 Maja, 2024
Rubrika:

Medojević: Cilj je uništiti DF a sačuvati DPS i sa njima ući u koaliciju, srećno bilo s obje strane

Njegova reakcija uslijedila je nakon što je premijer Zdravko Krivokapić kazao da će Đukanović biti procesuiran po zakonu ako se ''nađe u materijalima do kojih će se prije ili kasnije doći''

Ne postoji politička volja Vlade da procesuira predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića jer je napravljen dil prve i druge porodice, ocijenio je na Facebook-u predjsednik Pokreta za promjene i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević. On je ocijenio da je cilj uništiti DF, a sačuvati Demokratsku partiju socijalista.

“Vlada kontinuiteta DPS politike. Nema hapšenja Đukanovića i povraćaja opoljačkane imovine narodu i državi. Za kriminal i korupciju Đukanovica postoje tone dokaza. Ne postoji politička volja ove Vlade jer je napravljen dil prve i druge porodice. Treba uništiti DF, a sačuvati DPS i sa njima ući u koaliciju. Srećno bilo sa obje strane”, objavio je Medojević.

Njegova reakcija uslijedila je nakon što je premijer Zdravko Krivokapić kazao da će Đukanović biti procesuiran po zakonu ako se “nađe u materijalima do kojih će se prije ili kasnije doći”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve