Srijeda, 1 Maja, 2024
Rubrika:

Medojević čestitao pobjedu Trampu

Lider Pokreta za promjene čestitao je Donaldu Trampu, kako je rekao, veliku pobjedu na izborima

Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević čestitao je Donaldu Trampu, kako je rekao, veliku pobjedu na izborima.

Nebojša Medojević

“I ako su protiv Vas bili svi veliki mediji, mreže korporacija i NVO, otuđeni djelovi obavještajnih službi i svi vojnici duboke države i neprijatelji američkog naroda , uspjeli ste gigantskom borbom za svoj narod i SAD da izvojevate istorijsku pobjedu.

Vašoj pobjedi se danas raduje svaki slobodoljubivi čovjek na svijetu koji ne želi da bude sluga duboke države i nezajaznjivih predatora krupnog kapitala”, rekao je Medojević.

Trampov trijumf, kaže Medojević, je dodatno ohrabrenje PzP-u i DF-u da se i u Crnoj Gori izbore protiv krakova duboke države koji se, ističe, kriju iz krupnog tajkunskog kapitala, njihovih medija, parapolitickh NVO koji i ovdje upravo sada pokušavaju da uspostave vladavinu iz sjenke tajnih organizacija, ignorišući političku volju naroda na izborima.

“Očekujemo da ce te uspjeti da zaštitite pobjedu američkog naroda od prevara, krađa i falsifikata na šta su sluge duboke države uvijek spremne.. Glas naroda je glas Boga”, rekao je Medojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Duchka
04.11.2020-14:31 14:31

Ne kaže se “će te” nego” ćete”….

.

Lukša
04.11.2020-23:15 23:15
Reply to  Duchka

Nije on ni toliko pismen ! A Trup će to znati cijeniti ! :D

Lukša
04.11.2020-23:03 23:03

Pobjedu Trumpu ?! Hahahahaha ! Šta on ne zna čitati bar domaće novine ako već ne zna za portale, ne zna engleski…Pa, ne možeš bilivit