Nedjelja, 26 Maja, 2024
Rubrika:

Medojević: Abazović da podnese ostavku ako ne zna ko je iz vlasti uzeo 4,9 miliona eura od šverca cigareta

Pitao je i ko je iz vlasti, računajući i Abazovića, podijelio 9,4 miliona eura od tog šverca.

Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević pozvao je potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića da odgovori ko je švercovao cigarete za vrijeme mandata ove Vlade i koje iz vlasti uzeo 4,9 miliona eura. On je Abazoviću poručio da podnese ostavku ukoliko ne zna odgovor, jer, kako je rekao, to nijesu teška pitanja za “koordinatora svih službi bezbjednosti”.

“Može li zamjenik premijera Zdravka Krivokapića, koordinator svih službi bezbjednosti, Biroa za operativna dejstva, savjeta za borbu protiv svih vidova korupcije da nam prosto i jednostavno kaže ko je u maju 2021. godine preko Luke Bar prošvercovao 940 tona cigareta”, pitao je Medojević.

Pitao je i ko je iz vlasti, računajući i Abazovića, podijelio 9,4 miliona eura od tog šverca.

“Ko je od januara do juna 2021. prošvercovao 350 tona cigareta za domaće tržište i oštetio budžet za 35 miliona eura. Ovo nijesu teška pitanja za koordinatora svih koordinatora svih službi bezbjednosti.  Ako ne zna  treba da podnese ostavku. Ako zna, a ništa ne radi da ih pohapsi, treba da podnese ostavku i da krivično odgovara”, navodi Medojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Medojević: Abazović da podnese ostavku ako ne zna ko je iz vlasti uzeo 4,9 miliona eura od šverca cigareta – CG Vijesti
18.08.2021-10:14 10:14

[…] Aktuelno […]

tiktiktak
18.08.2021-14:04 14:04

Mece kumim te bogom ko je i sta je -babe – zabe da ne pitas vise nista u vezi para nikod ti plijen neces gledat zato tebe svraba sto nemos koju u dzep ubacit imas platu a nista ne radis i samo postavljas pitanja ka ucitelj djeci u skoli – umorio si i mene a kamoli cijelu vladu sa tvojim pitanjima dje su pare!