Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Mašković: Službeni Instagram nalog Monstata napravljen u Srbiji

Mašković dodaje da tamo gdje je napravljen službeni Instagram nalog Monstata (u Srbiji) će se vjerovatno slati i popisni listići kako bismo dobili adekvatne rezultate

Uprava za statistiku MONSTAT je dužna da što prije objasni veze između njihovog službenog naloga i države Srbije, poručio je funkcioner SD-a Miloš Mašković.

“Ovo je samo jedan od primjera koji opravdava našu odluku o bojkotu predstojećeg popisa stanovništva”, napisao je on na Twitteru.

Mašković dodaje da tamo gdje je napravljen službeni Instagram nalog Monstata (u Srbiji) će se vjerovatno slati i popisni listići kako bismo dobili “adekvatne” rezultate.

“Monstat je dužan da što prije javnosti obrazloži veze između njihovog službenog naloga i države Srbije”, zaključio je on.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Statističar
18.10.2023-16:31 16:31

Tokom samog popisa stanovništva u Crnoj Gori, koji je obnavljan između 1. i 15. 2011. vršen je iz Srbije ogroman pritisak, raznim metodima, propagandiim, finansijskim, medijskim i sl. Jedan primer: u emisiji “Utisak nedelje” učesnik Goran Nikolić vadi telefon i teatralno saopštava da Srba po popisu ima 37% sa “tendencijom rasta” iako je popis bio još u toku, što se pokazalo kao notorna laž.

RIR
18.10.2023-19:39 19:39

…ne ostaje nista do BOJKOT popisa !
pa iz ovoga se moze zasigurno konstatovati da oni vec imaju gotov procenat Srba !
to su srbi -spremni na sve na LAŽ ,i prevaru …
BOJKOT !