Subota, 18 Maja, 2024
Rubrika:

Mašković podržao mještane Bloka V i VI u borbi za očuvanje javnog interesa

Podsjetio je da na narednoj sjednici Skupštine Glavnog grada kao jedna od tačaka dnevnog reda naći će se Informacija o potrebi obustave daljih investicionih aktivnosti na određenim urbanističkim parcelama u naselju Blok V

Osim institucionalno, kroz Skupštinu Glavnog grada, danas sam podržao mještane Bloka V i VI u borbi za očuvanje javnog interesa, saopštio je Miloš Mašković, šef Kluba odbornika SD-LP u Skupštini Glavnog grada.

“Oni su, kako bi skrenuli pažnju javnosti na svoj problem, na kružnom toku kod kojeg se planira gradnja hotela na kratko blokirali saobraćaj”, rekao je Mašković.

Podsjetio je da na narednoj sjednici Skupštine Glavnog grada kao jedna od tačaka dnevnog reda naći će se Informacija o potrebi obustave daljih investicionih aktivnosti na određenim urbanističkim parcelama u naselju Blok V.

“Dakle, na samom kružnom toku u njihovom naselju gradi hotel, što bi, u najkraćem moglo izazvati urbanistički haos i ugroziti bezbjednost saobraćaja”, zaključio je Mašković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
27.06.2023-05:53 05:53

Đe ga je sad URAš Luka, vajni borac za zelenu Podgoricu, da spriječi betonizaciju. Izgleda sprečava betonizaciju samo đe mu šira i uža familija nema koristi.