Srijeda, 29 Maja, 2024
Rubrika:

Podgorički Putevi za godinu zaposlili 190 osoba: Meritokratija po mjeri vladajuće većine

Kako mi je objašnjeno, većina zaposlenih je angažovana u radnoj jedinici za linijski prevoz putnika, koji, podsjetiću, nije radio za Vaskrs jer “nije bilo ko da vozi”. Modernizacija gradskog prevoza, kao projekat prethodne gradske uprave, poslužila je novoj upravi kao paravan za zapošljavanja, uglavnom po partijskom ključu, objavio je Mašković na mreži X.

Podgoričko gradsko preduzeće Putevi DOO je za prvih godinu dana rada nove gradske uprave zaposlilo 190 ljudi, saopštio je odbornik SD-a u Skupštini Glavnog grada Miloš Mašković.

“Kako mi je objašnjeno, većina zaposlenih je angažovana u radnoj jedinici za linijski prevoz putnika, koji, podsjetiću, nije radio za Vaskrs jer “nije bilo ko da vozi”. Modernizacija gradskog prevoza, kao projekat prethodne gradske uprave, poslužila je novoj upravi kao paravan za zapošljavanja, uglavnom po partijskom ključu”, objavio je Mašković na mreži X.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Prema njegovim riječima nove autobuske linije ne opravdavaju ovaj broj novozaposlenih za samo godinu dana, već jasno pokazuju kako funkcioniše meritokratija po mjeri vladajuće većine u Podgorici.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve