Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

Mašković: Injac obećala da će dostaviti i ostale podatke o zapošljavanjima u Glavnom gradu

Naponjemo, Mašković je ranije od gradske uprave, shodno članu 44 Poslovnika Skupštine Glavnog grada zatražio da mu se dostave podaci o svim ugovorima o djelu i ugovorima o povremenim i privremenim poslovima koje je zaključila nova gradska uprava u prvih šest mjeseci rada

Juče je održan sastanak za koji mi je gradonačelnica Olivera Injac javno uputila poziv na prethodnoj sjednici Skupštine Glavnog grada, saopštio je šef Kluba odbornika SD-LP u Skupštini Glavnog grada Miloš Mašković povodom juče održanog sastanka sa gradonačelnicom Podgorice.

“Na sastanku je dogovoreno da ostvarim uvid u preostale podatke o ugovorima o djelu i ugovorima o povremenim i privremenim poslovima, koji mi prvobitno nisu dostavljeni od strane gradske uprave”, istakao je on-

Naponjemo, Mašković je ranije od gradske uprave, shodno članu 44 Poslovnika Skupštine Glavnog grada zatražio da mu se dostave podaci o svim ugovorima o djelu i ugovorima o povremenim i privremenim poslovima koje je zaključila nova gradska uprava u prvih šest mjeseci rada.

Iz dostavljenih podataka utvrđeno je da je nova gradska uprava za prvih šest mjeseci rada zaključila 252 ugovora o djelu i 55 ugovora o autorskom honoraru.

“Osim toga, riječi je bilo i o investicionim aktivnostima povodom izgradnje hotela u Bloku V, a uskoro ću, prema riječima gradonačelnice, dobiti i detaljan izvještaj komisije koju je obrazovala tim povodom. Čini mi se da je i zajednički stav bio da oko važnih tema za građane Podgorice treba postići što širi konsenzus, pa u tom smislu ovaj sastak ocjenjujem kao veoma koristan i konstruktivan”, zaključio je Mašković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve