Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Marković poručila Milatoviću: Povucite se ako ne možete da zaštitite interese Crne Gore

Na ovaj način se, kako je istakla, pokazuje da Crna Gora nije pouzdan partner EU i NATO

Potpredsjednica Liberalne partije Crne Gore Jelena Marković, pozvala je predsjednika države jakova Milatovića da se povuče ako, kako je kazala, iz bilo kog razloga ne možete zaštititi interese zemlje.

„Predsjedniče dijela građana Milatoviću, ovo što Vas prozva predsjednik Srbije za odavanja tajni u vezi dolaska predsjednika Ukraine Zelenskog u Grčku je veliki šamar Vama, ali i Crnoj Gori“, kazala je Marković.

Na ovaj način se, kako je istakla, pokazuje da Crna Gora nije pouzdan partner EU i NATO.

„Ne mislim da je ovo neznanje ili greška protokola, već zla namjera, samo koga? Smatram da za ovakav propust neko mora da odgovara. Upravo se oglasio Vučić da ukaže odakle je ova informacija potekla da sa sebe skine sumnju, i ponovo pokazao koliko vas cijeni i poštuje“, kazala je Marković.

Vidio je, kaže ona, da može kad Milatović nije osudio direktne napade na Crnu Goru „od strane Vučića i njegovih sluga“.

„Druga stvar je, kolika je vaša iskrenost prema predsjedniku Ukrajine kada ste mu rekli da podržavate Ukrajinu i osuđujete agresiju Rusije, kada znamo da Vaš duhovni vođa Joanikije je rekao da će Crna Gora biti mala Ukrajina i da Vi taj iskaz vašeg duhovnog vođe nijeste osudili. Gospodine Milatoviću, ako iz bilo kog razloga ne možete zaštititi interese Crne Gore onda vam sugerišem da se povucete sa te veoma važne funkcije za Crnu Goru“, poručila je Marković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Lada
23.08.2023-15:33 15:33

Jadna Crna Gora s Jakovom Milatovicem.
To je za konopac oko vrata, objesiti se , ništa drugo.