Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Marković poručila Kovačeviću: Crkvi Srbije dajete iz opštinske kase, a za Župljane nemate ni vremena ni novca, sramota!

Pitala je predsjednika Opštine Nikšić kakvim se sve podmetanjima služi kada poštene mještane Župe optužuje da su ovi protesti političke prirode, što, kako dodaje, apsolutno nije tačno

Kovačeviću, ne pravdajte se optužbama da su ovi protesti građana iz Župe politički, to samo potvđuje vaš nerad i nesposobnost da sa građanima kontaktirate i rješavate probleme koji su u vašem opisu pisla, a ne da tragate da li su ili ne ranije protestvovali, poručila je potpredsjednica Liberalne partije i odbornica u lokalnom parlamentu Jelena Marković.

Pitala je predsjednika Opštine Nikšić kakvim se sve podmetanjima služi kada poštene mještane Župe optužuje da su ovi protesti političke prirode, što, kako dodaje, apsolutno nije tačno.

“Umjesto da sa njima direktno razgovarate i rješavate njihove probleme Vi se služite podmetačinama. To su građani prepoznali i zato ste Vi u padu jer se ne bavite lokalnim problemima građana već se bavite i dajete Crkvi Srbije razne donacije iz kase koje pune svi građani Nikšića, a ne za infrastrukturu Župe. Naš novac usmjeravate kao da je to vaš lični budžet, a za građane Župe i njihove probleme nemate vremena niti novca, sramota!”, zaključila je Marković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve