Srijeda, 15 Maja, 2024
Rubrika:

Marković odgovorila Demokratama: Ne smeta vam Kovačevićev srednji prst na himnu, vi ste političke kukavice

Dritan Abazović ih je, navodi, preveo žedne preko vode.

Demokrate su pokazale da njima srednji prst Marka Kovačeviča na intoniranje crnogorske himne nista ne znači, poručila je funkcionerka Liberalne partije Jelena Marković nakon današnjeg saopštenja te partije.

“Demokrate su te koji su ovim nastupom pokazale veliki politički kukavičluk, koji ne znaju ni ko su ni šta su jer oni su od svega po malo, a ustvari jedno veliko ništa, oni koji mogu da opravdavaju ovako gnusan čin Kovačevića ne zaslužuju ni pomena, sa takvima nema pregovora jer za fotelju bi sve dali. Polako ali sigurno gube biračko tijelo kako u Nikšiću tako i u Crnoj Gori, a to pokazuju reazultati svih prošlih izbora, zato su u panici”, istakla je ona.

Dritan Abazović ih je, navodi, preveo žedne preko vode.

“Kod njih ne stanuje demokratija vec teški nacionalizam i svetosavlje, idu kod Jsonikija kao što su išli kod Amfilohija za podršku, a ovamo glume neku građansku muletničku partiju, a to su malo śutra. Treba da se pokriju ušima, a ne da se glaskaju po ovom pitanju, ali oni obraza nemaju”, zaključila je.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Hasan
07.08.2023-01:33 01:33

Sta je i ko je SESELJ  ( DEMOKRATE )- NACIONALISTI -CETNICI-ne znaju ni ko su ni šta su jer oni su od svega po malo, a ustvari jedno veliko ništa -Cetnicci su STARE CRNOGORSKE MUSTERIJE jedno zlo koje samo znaju da ruse i pale po CG –