Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Marković: Očuvanjem životne sredine i održivom valorizacijom prirodnih potencijala dalje razvijati Pljevlja

Svjedočeći intenzivnim ulaganjima u brojne infrastrukturne projekte, ovaj grad je duboko zakoračio u suštinsko unapređenje uslova

Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u svoje ime dan Opštine Pljevlja predsjedniku Igoru Goluboviću, predsjedniku Skupštine opštine Dragiši Sokiću, odbornicima u Skupštini i svim građanima.

“Njegujući i čuvajući multikonfesionalni sklad i kulturnu raznolikost naše države, Pljevlja daju primjer utemeljenoj viziji trajanja Crne Gore zasnovane na suživotu i dobrosusjedstvu”, navodi se u čestitki Markovića.

Svjedočeći intenzivnim ulaganjima u brojne infrastrukturne projekte, ovaj grad je duboko zakoračio u suštinsko unapređenje uslova za život i rad svih svojih žitelja, a na dobrobit očuvanja kvaliteta životne sredine u cijelom Plievaljskom kraju, dodaje Marković.

“Ostvareni rezultati ulaganja države i saradnje Vlade i Opštine, služe za primjer i treba da budu podsticaj za još brži razvoj Pljevalja u skoroj budućnosti”, navodi se u čestitki predsjednika Vlade.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
TV-EU
19.11.2020-11:10 11:10

Ostavite se ekologije i uhvatite u koštac sa ZLOM koje je snašlo ovu zemlju !!!