Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Marković: Jovanović i ja nijesmo članovi Komitskog pokreta

“Ovim putem demantujem informaciju da smo ja, magistar ekonomskih nauka Snežana Marković i turistički tehničar Slobodan Jovanović izabrani za predsjednika, odnosno potpredsjednika opštinskog odbora Komitskog pokreta u Baru. S obzirom na to da ne postoji politička partija, ne mogu se formirati ni opštinski odbori, a samim tim ni imenovati predsjednik i potpredsjednik partije”, navela je Marković

Snežana Marković demantovala je večeras informaciju da su ona i Slobodan Jovanović izabrani za predsjednika, odnosno potpredsjednika Opštinskog odbora Komitskog pokreta u Baru.

Komitski pokret Bar

“Ovim putem demantujem informaciju da smo ja, magistar ekonomskih nauka Snežana Marković i turistički tehničar Slobodan Jovanović izabrani za predsjednika, odnosno potpredsjednika opštinskog odbora Komitskog pokreta u Baru. S obzirom na to da ne postoji politička partija, ne mogu se formirati ni opštinski odbori, a samim tim ni imenovati predsjednik i potpredsjednik partije”, navela je Marković.

Kako je navela, ona i Jovanović su prisustvovali informativnom sastanku u vezi sa formiranjem nove partije, gdje su predloženi za navedene funkcije.

“Međutim, uzimajući u obzir da partija koja tek treba da se formira neće biti građanska, te da smo naišli na mimoilaženje u ciljevima i političkom pravcu kojim će ići nova partija, ovim putem obavještavamo javnost da niti smo, niti ćemo biti članovi nove partije, kao i većina prisutnih za koje se tvrdi da su članovi odbora, te da se ograđujemo od svih budućih dešavanja u vezi sa Komitskim pokretom”, saopštila je Marković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve