Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Marković: Izvršna vlast ima moju podršku

Sudbine mnogih cetinjskih familija, po njegovim riječima, su na direktan ili indirektan način ''upletene u izvršnoj vlasti, većina direktora tek izglasani''

U svijetlu skorašnjih dešavanja vezanih za razna tumačenja stabilnosti izvršne vlasti Prijestonice a sa ciljem sprječavanja daljih zlonamjernih tumačenja na ovoj temi, želim javno podijeliti svoje opredjeljenje o istoj, saopštio je odbornik Socijaldemokrata u Skupštini prijestonice Cetinje Petar Marković.

“Kao neko ko se nalazi u opozicionim skupštinskim klupama a spletom okolnosti je u mogućnosti da potencijalno odlučuje o daljim koracima lokalne samouprave koju u izvršnoj vlasti čine ,,SDP i građani” i ,,Stara Garda LSCG”. Smatram da je napravljeno više pozitivnih koraka iz niza oblasti upravljanja gradom, te da je pohvalno da su preuzete i mnoge dobre prakse iz prethodnog mandata”, naveo je Marković u saopštenju dostavljenom “Cetinjskom listu”.

Sudbine mnogih cetinjskih familija, po njegovim riječima, su na direktan ili indirektan način “upletene u izvršnoj vlasti, većina direktora tek izglasani”.

“Svima njima, mora biti pružena šansa da pokažu svoje vještine i interpersonalne kompetencije u skladu sa važećim zakonima. Ovom prilikom ističem da izvršna vlast ima moju podršku da odradi preostali dio mandata i smatram da je najpoštenije da za nešto više od dvije godine građani budu ti koji će dati svoj sud na izborima. Fokus djelovanja ove i svake naredne lokalne samouprave treba da bude na poboljšavanju uslova života građana i na zapošljavanju cetinjske djece koja predstavljaju budućnost našeg grada a sve sa ciljem kako bi sve zaustavio i dalje vidan odliv stanovništva. Na kraju, s obzirom da je zakonom propisano da svaki odbornik djeluje i glasa po svom uvjerenju samostalno, moj stav po ovom pitanju nije nužno i stav partije”, zaključio je Marković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
04.10.2023-01:30 01:30

Pa što je to Bujo uradio gospodine Markoviću, na zapošljavanju “cetinjske djece”? Koliko je produktivnih radnih mjesta otvori Bujo u Cetinju za evo blizu dvije godine! Govori o razvoju Cetinja, a napravio je par parkinga, par dječjih igrališta, popravio nedovoljno pločnika i ulica, radio na komnunalnoj infrastrukturi, gradiće sportske objekte i sl! Uz put je preispitivao đe sve može podnijeti krivične prijave protiv bivše vlasti Prijestonice, naručujući “revizije” koje nijesu dale ništa što je on želio a skupo su koštale Cetinjane!Da, da, gospodine Markoviću, dajte Buju “drugarsku” šansu da još više razori Cetinje. U tome će Vaša podrška jednom nesposobnom… Pročitaj više »