Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Marko Kovač novi koordinator rada Biroa za operativnu koordinaciju

Na današnjoj sjednici između ostalog, razmatrana je analiza aktivnosti Agencije za nacionalnu bezbjednost na suzbijanju ruskog i drugih malignih stranih uticaja u Crnoj Gori, sa osvrtom na lica u odnosu na koja su preduzete mjere, sa konkretnim razlozima za preduzimanje tih mjera, kao i određivanje koordinatora rada Biroa za operativnu koordinaciju

Na današnjoj sjednici Vijeća za nacionalnu bezbjednost odlučeno je da za koordinatora rada Biroa za operativnu koordinaciju bude određen ministar pravde Marko Kovač.

Na današnjoj sjednici između ostalog, razmatrana je analiza aktivnosti Agencije za nacionalnu bezbjednost na suzbijanju ruskog i drugih malignih stranih uticaja u Crnoj Gori, sa osvrtom na lica u odnosu na koja su preduzete mjere, sa konkretnim razlozima za preduzimanje tih mjera, kao i određivanje koordinatora rada Biroa za operativnu koordinaciju.

“Vijeće je raspravljalo o analizi aktivnosti Agencije za nacionalnu bezbjednost na suzbijanju ruskog i drugih malignih stranih uticaja u Crnoj Gori, sa osvrtom na lica u odnosu na koja su preduzete mjere, sa konkretnim razlozima za preduzimanje tih mjera. Agencija će nakon odgovarajućih konsultacija i drugih internih aktivnosti iz svoje nadležnosti dati odgovore na konkretna pitanja članova Vijeća u odnosu na sadržaj analize. U skladu sa članom 6 Poslovnika o radu Vijeća za nacionalnu bezbjednost, današnjoj sjednici, pored članova Vijeća prisustvovao i direktor Uprave policije Zoran Brđanin”, naveli su iz Vlade.

Vijeće za nacionalnu bezbjednost, pored predsjednika Vijeća Dritana Abazovića, čine članovi: Marko Kovač ministar pravde, Filip Adžić, ministar unutrašnjih poslova, mr Aleksandar Damjanović, ministar finansija, Boris Milić, vršilac dužnosti direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost, Milan Knežević, predsjednik Odbora za bezbjednost i odbranu Skupštine Crne Gore i Mevludin Nuhodžić zamjenik predskednika Odbora za bezbjednost i odbranu Skupštine Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve