Srijeda, 1 Maja, 2024
Rubrika:

Mandić: Riješena politička kriza u Budvi, Dokić potpredsjednica Opštine

Lider NSD tvrdi da je riješena politička kriza u Budvi

Na sastanaku odborničkog kluba nekadašnjeg Demokratskog fronta u Budvi odlučeno je da se za potpredsjednicu opštine imenuje Jasna Dokić, saopšteno je Portalu RTCG.

Lider Nove srpske demokratije i šef crnogorskog parlamenta Andrija Mandić kazao je Portalu RTCG da je riješena politička kriza u toj opštini, te da je sa većinom ostvaren odličan dogovor.

Mandić je kazao i da očekuje da će kako je onako populistički ocijenio, ”nevino utamničeni” predsjednik opštine Budva Milo Božović uskoro izaći na slobodu.

Većina je na sastanku usaglasila imenovanje još jednog potpredsjednika opštine, ukoliko to podrži Božović.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Che
05.11.2023-16:25 16:25

Pogledajte sta se npr dešava u Pljevljima otkada je antizapadni, anti NATO, velikosrpski, putinistički, ravnogorski, anticrnogorski i klerofašistički Демократический фронт (ZBCG) preuzeo vlast sa svojim satelitima i nijemim i slijepim poslušnicima iz Demokrata, URA, SNP, u ovom gradu ? Uveli vjerski praznik kao dan opštine. Zabranili su proslavu Dana Nezavisnosti i 13. Jula, sprovode revanšizam prema političkim protivnicima izbacujući ih iz stranačkih prostorija. Kače zastave Srbije na opštinu, u centru grada, u parku, po zgradama lokalnih preduzeća. Gradom rukovodi pop Atanasije kojem se moraju svi iz opštine klanjati i ljubiti mu ruku. Enormno partijsko zapošljavanje i nepotizam na svim nivoima.… Pročitaj više »

Tara
05.11.2023-21:02 21:02

Potrcao cetnik u Budvi..kako bi spasio vodjstvo Mila Bozovica..kriminalca..a on Pucista

COL
06.11.2023-12:06 12:06

Bolje da je drug vojvoda skoknujo do Plevala jer su ga tamo počeli perutati….