Srijeda, 1 Maja, 2024
Rubrika:

Mandić: Potpisaće Đukanović zakon samo da ostane predsjednik

Lider Nove srpske demokratije (NSD) Andrija Mandić ponovo se oglasio na Tviteru povodom odluke predsjednika države Mila Đukanovića da Skupštini vrati na odlučivanje niz zakona usvojenih na sjednici 29. decembra

Lider Nove srpske demokratije (NSD) Andrija Mandić ponovo se oglasio na Tviteru povodom odluke predsjednika države Mila Đukanovića da Skupštini vrati na odlučivanje niz zakona usvojenih na sjednici 29. decembra.

Mandić je kazao da Đukanović “nije dobio nikakav žuti karton”, već da je 30. avgusta dobio crveni.

” Zato je nemoguće da dobija sada žuti kada već ima crveni, osim ako neko ne želi da ga “vrati u igru””, smatra Mandić.

“Baš tim procedurama se vjerovatno sada muče neki djelovi Ustavnog suda kako da spasu predsjednika, ako on i drugi put ne potpiše zakon. Ali potpisaće Milo Đukanović sve samo da ostane predsjednik i da čuva fotelju do zadnjeg. Potpisaće i ovaj zakon koji je poništio njegov zakon protiv SPC i svetinja, a sve pravdajući se pravnom obavezom, istovremeno zaboravljajući obavezu prema onima svojima koje je suprotno njihovoj volji uveo u ovu borbu prije godinu dana”, naveo je Mandić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
007
03.01.2021-16:36 16:36

E moj mando! Potpisat neče nikad! Ne možeš mu ti i Pipun ništa 30 godina! On je za vas previše intelegentan, vi ste za njega plitak potok! Popij jdnu brlju sa Laprdalom, da ublažiš tugu!